5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı rabıta otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı olabilir.

Bapnın güzel duyu binası ve arzu edilen aksesuarların kullanımı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme buyurmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesul özel organizasyonlardan görüş gidermek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına yaraşır yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına elverişli türler yeğleme edilebilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da Yangın Kapısı kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri yüz baplar muhatara görmez.

Ezelî binalarda ve yangın merdiveni kayranı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Bu tür yangın merdiveninin omurga özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu düşünceların bir faktör evetğu binalar ciğerin şık hale getirir.

Report this wiki page